“Rachel Schat is the name,  Creativity is the game”

Hallo mijn naam is Rachel Schat, de persoon achter deze website. Dit is de plek waar ik al mijn creatieve uitbarstingen laat zien! Geboren in Nieuw Zeeland en geëmigreerd naar Nederland op mijn 7de, een bijzonder levens verhaal dus. Mijn Hobbies zijn eigenlijk heel breed als het gaat om creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan sieraden maken, schilderen of origami. Maar ook zingen of interieur en vormgeven vindt ik ook leuk. Zo vindt ik het leuk om grafisch vormgeven te combineren met andere media, echt mixed media dus!

Afgestudeerd aan het GLR te Rotterdam in 2009 met een diploma op zak voor Grafisch Vormgeven. Dit is ook mijn basis. Daarna was ik doorgestroomd naar het KABK te Den Haag en heb ik mijn propedeuse behaald. Op dit moment werk ik als All-round medewerker (vanaf 2013 tot op heden) bij een kralen groothandel. Hierdoor heb ik allerlei sieraad technieken geleerd en zodoende ook mijn eigen sieraden lijn opgebouwd, A kiwi creates.

Tussendoor heb ik nog een opleiding tot Interieur Styliste gedaan in 2017 en afgerond met succes. Dit sluit mooi aan op het vormgeven, al zeg ik het zelf.

Inmiddels heb ik een aardige portfolio kunnen opbouwen zoals je op deze website kunt zien. Zo is deze website niet alleen opgezet als online portfolio maar ook om een ieder te kunnen inspireren.

Ik hoop dat, dat gelukt is!