Met ieder product of dienst, begin ik eerst met een concept: Welke boodschap wilt u laten overbrengen naar de consument? Waar staat u voor? Op deze manier is er een gericht doel voor ogen. Doormiddel van een imago om te zetten naar bijvoorbeeld een huisstijl (zoals hierboven). Wordt er een sfeer of gevoel gecreëerd. 

Het komt er op neer dat het om KLEUR, DETAIL en COMPOSITIE gaat.

Deze kenmerken komen altijd terug in ieder product, of dit nou om Kunst, Interieur, Grafisch Vormgeven of een ander project gaat. Het komt altijd op hetzelfde neer. Welke boodschap wilt u naar voren laten komen? 

Zelf maak ik graag ook gebruik van mixed media, zo komt er altijd een uniek product uit de bus. Denk aan fotografie, schilderen, sieraden maken en meer. Ik kan niet zonder creativiteit! Hierdoor zijn er ook talloze mogelijkheden bij rachelschat.nl. 

Kijk gerust rond op mijn website. 

Werk/Advies op maat

Grafisch Vormgeven

Interieur Styling

Andere creatieve projecten

Samenwerking

rachelschat.nl is een kleinschalige onderneming. Mocht u interesse hebben in één of meerdere van de bovengenoemde diensten, of gewoon eens vrijblijvend gedachten willen uitwisselen.

Neem direct contact op met Rachel Schat via de een e-mail: rachschat@hotmail.com

Wat de klant zegt ;

Rachel heeft voor Off Road Solutions een hele mooie flyer ontwikkeld. Wat mij hierbij opviel was dat Rachel actief met mij meedacht, zelf suggesties deed en mijn ideeën in een krachtige boodschap wist te transformeren. Een aanrader voor iedereen!

– Martijn Koppejan, Off Road Solutions


Rachel Schat is heel creatief en inventief. Ze houdt ervan om nieuwe technieken te ontdekken en ze is niet bang om ‘outside the box’ te denken.

– Yvon Vuijk


Wij vonden het een leuke samenwerking! In de toekomst kijken we ernaar uit om meer samenwerking te doen. De bierviltjes zien er leuk uit!

– Femke Hoekstra, Studenten Drukwerk


Het was een goede samenwerking.  Super fijn om zeer snel op 1 lijn te zitten. Geweldig om een ruw idee vertaald te zien in een professioneel ontwerp.

– Chantal, Crystal Child


Heel leuk om je artikel te lezen! Ik wil je ontzettend bedanken voor een fijne samenwerking en je veel succes wensen met je blog.

– Linda, Foto Fabriek


De samenwerking met Rachel ging zeer vlot. Binnen één dag na het ontvangen van het product stond haar review al online en feedback werd snel opgepakt!

– Sophie, Drukwerk nodig