Advies op maat

Grafisch Vormgeven

Interieur Styling

Diverse creatieve projecten

Samenwerking

rachelschat.nl is een kleinschalige onderneming. Mocht u interesse hebben in één of meerdere van de bovengenoemde diensten, of gewoon eens vrijblijvend gedachten willen uitwisselen. Neem direct contact op met Rachel via de e-mail: rachschat@hotmail.com

 

Rachel heeft flyers en andere dingen vormgegeven voor mijn bedrijf, ze luistert altijd goed naar de wensen en adviseert vanuit haar expertise. De kwaliteit van het werk is super en ik ben er heel blij mee.

– Rene Clarisse, RCL Tweewielers


Rachel heeft voor Off Road Solutions een hele mooie flyer ontwikkeld. Wat mij hierbij opviel was dat Rachel actief met mij meedacht, zelf suggesties deed en mijn ideeën in een krachtige boodschap wist te transformeren. Een aanrader voor iedereen!

– Martijn Koppejan, Off Road Solutions


Rachel Schat is heel creatief en inventief. Ze houdt ervan om nieuwe technieken te ontdekken en ze is niet bang om ‘outside the box’ te denken.

– Yvon Vuijk


Wij vonden het een leuke samenwerking! In de toekomst kijken we ernaar uit om meer samenwerking te doen. De bierviltjes zien er leuk uit!

– Femke Hoekstra, Studenten Drukwerk


Het was een goede samenwerking.  Super fijn om zeer snel op 1 lijn te zitten. Geweldig om een ruw idee vertaald te zien in een professioneel ontwerp.

– Chantal, Crystal Child


Heel leuk om je artikel te lezen! Ik wil je ontzettend bedanken voor een fijne samenwerking en je veel succes wensen met je blog.

– Linda, Foto Fabriek


De samenwerking met Rachel ging zeer vlot. Binnen één dag na het ontvangen van het product stond haar review al online en feedback werd snel opgepakt!

– Sophie, Drukwerk nodig