“My Blank Canvas”

 

9  612  7


Zoals jullie misschien weten ben ik momenteel druk bezig met mijn toekomstige studio!

Momenteel heb ik geen ruimte om creatief bezig te zijn (behalve op werk) Het heeft ook even geduurd voordat we uiteindelijk konden beginnen aan de kamer, want natuurlijk moest de rest van het huis ook gebeuren! Maar goed, genoeg smoesjes. 

Ik ben begonnen met het behang afstomen, de kozijnen schuren en schilderen. 

Aan de kant van de schuine dak zit er een loose ruimte die we om gaan bouwen tot een schuifkast. In deze ruimte hebben we gek genoeg 2 oude wespen nesten gevonden! Gelukkig oud en leeg. Je kunt een stukje van het nest bovenaan zien.  

Qua decoratie ben ik online gaan zoeken, maar heb helaas niks gevonden waar mijn oog op viel. Gelukkig wel bij de Karwei! En bij de Kwantum de perfecte verf kleur gevonden! Mijn schoonouders zullen het behangen doen en mijn man het schilder werk. Zo doet iedereen een beetje. Daarna de vloer leggen en we hebben de hele basis van de kamer gedaan!

Dus we zijn al een heel eind gekomen!

Ik hou jullie op de hoogte, Groetjes!

Creative Studio – deel 1
Getagd op: