Je weet misschien helemaal niks van deze challenge, maar dat maakt niet uit! Daarom ben ik er om je erover te vertellen.

Deze December Doodle Challenge is gemaakt door een Engelse Youtuber genaamd Sealemon. Ze heet officieel Jennifer en ze maakt een heleboel DIY’s over boek binden en heel veel andere dingen! Ze is een grafisch vormgever net als ik, dus ik begrijp waar ze vandaan komt in haar werk. Ik ben eigenlijk twee jaar geleden terecht gekomen op haar Youtube Kanaal. Dat kwam omdat ik een boek bind techniek aan het zoeken was voor mijn Trouw Gastenboek. Deze heb ik helemaal zelf gemaakt! Bekijk hier alles wat ik heb gemaakt voor mijn trouwdag! 

Sinds die ene dag volg ik haar videos en ze komt met de meest leuke dingen! Zoals deze December Doodle Challenge dus! Als je mij niet volgt op Instagram @rachelschat.nl of Facebook heb je vast nog geen enkele tekening of uitdagingen van mij gelezen of gezien tot nu toe. Dus vandaar dat ik er hier even op terug kom!

De uitdagingen die ik mijzelf gegeven heb: Bij elk vakje dezelfde kleuren palet te gebruiken. En buiten de lijnen de gaan. 

Het was eigenlijk een geluk bij een ongeluk, want op dag 3 besloot ik dus dezelfde kleuren palet te gebruiken als dag 1. en gelukkig heb ik  voor de primaire kleuren gekozen (blauw,geel en rood) dan kan ik de kleuren in ieder geval mengen om groen te maken! Want hoe kan ik anders een groene kerstboom maken? En wat is nou kerst zonder groen? Natuurlijk moest ik ook voor heldere/vrolijke kleuren kiezen, want anders is het gewoon niet Rachel. Maar goed. 

De reden waarom ik gekozen heb om buiten de lijntjes te werken is omdat ik eigenlijk stiekem altijd te braaf ben en maar al te graag in die comfort zone wil blijven. Dus nu stap ik daar eens buiten! 
Ik heb er veel plezier in! En ik moedig je aan om ook eens mee te doen met zo’n challenge! Daarvoor hoeft het niet eens December te zijn. Als je iedere dag iets tekent, dan krijg je vanzelf allerlei ideeën! Ga uit die comfortzone 😉 Groetjes!

 

Bekijk sealemon haar youtube kanaal (engels) Of blijf op de hoogte van dit avontuur en andere op mijn facebook! Volg, Like, Comment, het is allemaal leuk (en lief)!

December Doodle Challenge
Getagd op: