room2

roomfinished

Ik ben blij om jullie te vertellen dat mijn creatieve studio af is!

scroll naar beneden om verder te lezen.

vitrinekast-voor vitrinekast  fivefour


De kast die ik met mijn vader heb geschilderd heeft wielen gekregen en hendels, zodat ik deze makkelijk overal neer kan zetten. Mijn bureau heeft ook wielen. Dus dat maakt de kamer wel heel praktisch! Ik kan de hele kamer om gooien, mocht ik dat willen doen. Ook heb ik een handige systeem van STAS ophangsysteem. Dit maakt het makkelijk om diverse schilderijen te verwisselen. Dit hebben we aan beide muren geplaatst dat maakt het leuk! 

De derde les van #vtwonenbacktoschool was eigenlijk berekenen hoeveel het zou kosten om je ruimte te veranderen. En hoeveel tijd je hieraan zou moeten besteden. Niet echt erg interesant om te delen, denk ik zelf! Mocht je toch alle stappen willen zien die ik heb ondernomen? Dan kun je naar de Facebook groep > vtwonenbacktoschool. Dan moet je wel lid worden van de groep! Ik vondt het wel erg leuk om mee te doen met deze workshop, ik ben ook nog actief op de facebook van vtwonen backtoschool!  Anders kun je ook op instagram @rachelschat.nl kijken!

Nu heb ik jullie van A-Z meegenomen in mijn reis creatieve werkruimte.  Commentaar, advies of vragen, zijn altijd welkom! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als ik dat doe. Nu is het tijd voor mij om lekker creatief aan de slag te gaan! Zoals altijd.. ik hou jullie op de hoogte, Groetjes!

Creative Studio – deel 3
Getagd op: