Zoals je misschien al weet heb ik een Etsy shop genaamd A kiwi Creates, maar wist je ook dat ik een website daarnaast heb? Het is de plek waar ik je op de hoogte hou van alles wat er gebeurd in mijn Etsy shop. 

De reden waarom ik met mijn sieraden lijn (A kiwi creates) begonnen ben is eigenlijk door mijn werk. Over de jaren heen heb ik zoveel technieken geleerd hoe je sieraden kunt maken, dat ik dat om wou zetten in een sieraden lijn. Eerst was ik begonnen met allerlei verschillende materialen en kralen. Maar dat schreeuwde niet echt ‘Rachel’. Maar toch moet je ergens beginnen!

Toen dacht ik over mijn geboorte land, Nieuw Zeeland. En het materiaal wat ik het mooist vindt, Abalone/Paua shell (door de kleuren en diverse patronen) wat daar vandaan komt. En ‘A Kiwi Creates’ was geboren. De naam komt van de kiwi uiteraard. Maar mocht je het niet weten ‘witte’ mensen die in Nieuw Zeeland zijn geboren (zoals ik) worden kiwi’s genoemd. En mijn shop wordt door mij gerund. (met soms wat hulp van mijn man) Vandaar de naam A Kiwi Creates.

Dingen door mij gemaakt, een kiwi!

Langzaam maar zeker zal ik meer dingen toevoegen in mijn shop. Niet alleen sieraden maar ook bijvoorbeeld kaarten en andere decor items. Allemaal gebaseerd op Nieuw Zeeland natuurlijk. Dus mocht ik je interesse hebben gewekt, neem dan een kijkje op akiwicreates.com 

Liefs, Rachel.

Akiwicreates.com
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *