Een geslaagde dag, Hanne en Carlo wouden samen op de foto met hun toekomstige kleine man.

Ze hadden al een idee wie, wat en waar de foto’s te nemen en zo spraken we een datum af.

Het idee was om in de tulpenvelden wat prachtige plaatjes te maken, vroeg op pad om de drukte te vermijden in de omgeving van Lisse bij de Keukenhof. Daar rondom hebben we gezocht naar een mooie setting voor de foto’s. Zo hebben we in verschillende velden gestaan tussen de bloemen. Carlo wist precies de juiste plekken te vinden zonder in de file terecht te komen,  super fijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste stop zijn we nog even naar Noordwijk aan zee en zo ben ik met een hele mooie reeks foto’s naar huis gegaan. Zo als je kunt zien is dat goed gelukt, Ik hoop dat ze net zo blij zijn als dat ik ben met deze foto’s! – Rachel

Foto shoot – Hanne & Carlo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.