kamer-2kamer

 moodboard-les2


De creatieve studio is zo ver dat het weer tijd is voor een update. Zoals jullie zien hebben we al heel wat werk verricht!

De vloer is gelegd, de wanden zijn geschilderd en behangen! Ook heeft mijn man een fijne schuifkast gemaakt op de plek waar de wespen nesten waren gevonden. Nu kun je de basis van mijn creatieve werkplek zien! Het is helemaal wat ik voor ogen had! Nu op naar de volgende stap, meubels plaatsen en inrichten!

Ook ben ik onlangs met #vtwonen #vtwonenbacktoschool een mini cursus aan het volgen! Hierbij maak ik een plan voor mijn creatieve studio! Zo heb ik al twee lessen gehad en komende week donderdag is de laatste (derde) les. Hierboven zie je de resultaten van de lessen, ook kun je mijn Pinterest bekijken voor alle inspirerende plaatjes voor mijn ruimte.

De volgende update is een Creatieve Studio die helemaal af is, volg mij op Facebook en krijg het als eerste te zien! Of volg me op instagram @rachelschat.nl en bekijk mijn dagelijkse foto’s!    Ik hou jullie op de hoogte, Groetjes!

Creative Studio – deel 2
Getagd op: