Sinds dat ik getrouwd ben en Mellanie mijn haar heeft gedaan voor mijn bruiloft ben ik niet weg te slaan bij deze fijne kapper’s zaak. Als je de oude zaak nog kent die toenmalig in de beddewijkstraat te Middelburg, dan weet je vast ook hoe het er daar uitzag. Ze hadden achterin altijd een muur vol tijdschriften knipsels die verzameld zijn over de jaren.

 Nu kom ik al bijna 3 jaar bij deze kapper’s zaak en ik ben nog altijd tevreden als ik naar buiten stap! Uiteraard hoorde ik van Mellanie dat de zaak ging verhuizen en dacht dat het zonde zou zijn als er niets qua herinnering van de oude zaak mee zou gaan naar de nieuwe locatie. Ik stelde voor om wat kunst te maken van de knipsels van de muur af en dat vondt ze een te gek idee. Ik ging aan de slag en uiteindelijk kwam ik met dit resultaat.

 

 

 

De diverse kunstwerken staan nu in de nieuwe 0118 salon in de Domburgsschuitvlot te Middelburg. Mellanie wilt nu stiekem de grootste schilderij in haar eigen woning hangen! Wat dat betreft wel een groot compliment voor mij. Het is zo mooi dat ze het kunstwerk in haar eigen woning wilt hangen. Nu nog maar haar collega’s overtuigen of ze het schilderij ook daadwerkelijk mee mag nemen!

 

 

Opzoek naar een persoonlijk kunstwerk? Ik maak op maat gemaakte kunst die hand in hand gaan met uw bedrijf of woning. Neem contact op met mij via rachschat@hotmail.com 

 

 

Schilderijen – 0118 salon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.