Workshop weekend @ L’auarts in Emmer-Compascuum

Heb jij ooit van een workshop weekend gehoord? Nou het is dat ik er zelf over nadacht om zo’n workshop weekend te geven of te gaan doen dat ik er naar gezocht heb, (waar is google goed voor) het leek mij iniedergeval echt leuk om te doen! En? Yes Bingo, gevonden!

Wat is een workshop weekend eigenlijk? Een weekend boordevol leuke workshops. Duidelijker kan toch niet? Hoe dan ook ik heb een kleine vakantie genomen om samen met mijn moeder dit te gaan ondernemen!

Aangekomen met nog geen idee hoe het allemaal in elkaar zou steken, werden wij van harte welkom geheten door Sylvia eigenaresse van Lau’arts. We werden naar onze kamers geleid en zo konden wij eventjes acclimatiseren van de lange reis.

Daarna konden wij vrijwel gelijk aan de eerste workshop beginnen. Een 3 lagen schilderij, Sylvia gaf deze workshop zelf en had dit idee zelf geheel bedacht. Feitelijk kun je met zo’n 3 lagen schilderij net zo lang doorgaan als dat je zelf wilt. Het was in ieder geval erg leuk om te doen en uiteraard je werkt met meerdere lagen. Zo bouw je een prachtig schilderij op!

En zou dit ook echt aanraden aan iedereen die creatief is of niet.

 Want echt waar, iedereen kan het!

 

Digital Scrapbooking was de andere workshop die we in het weekend hebben gedaan. Deze workshop werd gegeven door Jeanine. Er was wel enige kennis van Photoshop vereist voor deze workshop maar dat was geen enkel probleem voor mij. Voor mijn moeder daarentegen, die was niet voorbereid. Maar ze kon een leuke photo app downloaden en ging daarmee aan de slag.

Jeanine legde de workshop erg goed uit en gaf veel inspiratie en tools om mee aan de slag te gaan! Digital Scrapbooking lijkt veel op een 3 lagen schilderij maar dan digitaal. Het leuke hiervan is dat je gewoon kan spelen met verschillende lagen, foto’s en meer en tot iets heel verrassend en nieuw kan komen!

Het lijkt misschien alsof we weinig workshop’s hebben gedaan, maar geloof me het was zeker genoeg. Naast het ontbijt, lunch en 3-gangen menu s’avonds heb je, je handen eigenlijk gewoon vol. En mocht je even een moment van rust nodig hebben, willen wandelen, voel je je niet lekker of wat dan ook. Dan is er zeker de mogelijkheid om je ruimte te pakken in het weekend. Dus mocht je nou ook zo’n leuke workshop weekend willen boeken dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op www.lauarts.nl

💜 Rach

Workshop Weekend
Getagd op:                        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *