Foto Fabriek heeft mij wederom gevraagd om een samenwerking. Deze keer gaat het om een geprinte canvas.

Ik heb gekozen voor een eigen foto van wat Abalone schelpen voor een foto op canvas maat 30×30. Uiteraard kun je ook kiezen voor een lijst maar ik heb gekozen om dit te laten voor wat het is. Mocht je dat hetzelfde als ik doen verzorg er dan voor dat de randjes ook bedekt zijn. Deze zie je namelijk op de zijkant van de canvas. Anders heb je lelijke witte, lege zijkanten. Wanneer je de foto over het geheel van de canvas doet krijg je een mooie overloop. 

Belangrijk bij het kiezen van de foto in de editor is dat deze aangeeft dat de resolutie goed is. Is dat niet het geval kun je ook een korrelige print thuis verwachten.

En dat willen we voorkomen!

Heb je, je foto geplaatst op de juist gewenste plek. Dan kun je er ook bijvoorbeeld voor kiezen om je foto te bewerken binnen de online editor. Je kunt namelijk een aantal filters kiezen, of juist zelf de foto bewerken met contrast saturatie of helderheid. 

Ik ben erg blij met mijn foto op canvas. De kwaliteit is goed en het staat erg mooi tussen mijn andere kunstwerken.

Wil je ook zo’n mooie canvas print? ga dan naar foto op canvas of kijk op wand decoratie maken voor nog meer prachtige producten voor aan de wand. Bekijk ook mijn andere reviews van foto fabriek, deze kun je onder mijn blog vinden!

Review – Foto Fabriek