Over mij

Mijn naam is Rachel, geboren in Nieuw Zeeland en geΓ«migreerd naar Nederland met mijn ouders op mijn 7de jaar. Nu zoveel jaar later woonachtig in het prachtige Zeeland met mijn lieftallige man RenΓ©.

Mijn aller eerste schilderwerk begon al toen ik emigreerde, ik heb de kwast opgepakt en niet meer losgelaten. Sindsdien heb ik al heel wat werken gemaakt maar wil ik mij nu vooral focussen op commissie werken van dieren. Het zij een huisdier, insect, lievelings dier etc. Meer informatie daar over? Bekijk dan de pagina Kunst.

Afgestudeerd aan het GLR te Rotterdam in 2009 en daarna doorgestroomd naar de kunstacademie KABK te Den Haag. Verder werk ik momenteel als Grafisch Vormgever en all-round medewerker (vanaf 2013 tot op heden) bij een kralen groothandel te Middelburg. In 2017 ben ik een studie interieur styling aangegaan en heb deze ook afgerond.

Ik ben mezelf continue aan het ontwikkelen in mijn kunnen, dat vind ik ook ernorm belangrijk. Zo wil ik mij nu wat meer verdiepen in mijn eigen kunst maar natuurlijk blijf ik ook bezig met andere creatieve uitspattingen zoals mijn sieraden lijn A Kiwi Creates Grafische vormgeving en Interieur. Zo blijf ik lekker bezig.