Kleine commissie of project ook mogelijk

De commissie schilderijen zijn van start gegaan!

Mocht je, je nog willen aanmelden voor een persoonlijk gemaakte schilderij van mij dan is dat zeker nog mogelijk. Stuur jouw ideeΓ«n en bedenkingen dan in een e-mail en verzend deze naar 

rachschat@hotmail.com

Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je mijn Instagram ook bekeken? Daarop zie je ook mijn meest recente werken, niet alleen dat ik doe heel veel andere creatieve uitspattingen. Zo heb ik laatst met mijn vader mijn ouderlijke kamer opgeknapt en en geadviseerd in het stylen en ideeΓ«n hiervoor. Zo heb ik ook een aantal kleine kunstwerken voor hem gemaakt (A3 formaat) die met het behang overeenkomen in de kamer. En zo zijn wij tot een pracht resultaat gekomen waar wij ontzettend blij en trots op zijn.

Mocht je daarom een wat kleiner project of kunstwerk willen is dat uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Kijk dan ook eens op mijn Instagram pagina!