Commissie Schilderij

Zoals eerder vermeld op mijn website wil ik mij graag meer focussen op mijn eigen kunst. Vandaar dat ik nu aanvragen voor commissie schilderijen accepteer. Deze gaan per Maart 2024 in, maar je kunt je aanvraag daarvoor nu al inzenden!

Het is de bedoeling dat ik 1 schilderij per maand doe en dan een groot formaat schilderij (70×100 cm bijvoorbeeld). De schilderij is overigens op canvas en met acrylverf erop geschilderd. Ik gebruik zelf de verf merk Nassau.

Mocht je een aanvraag hebben gedaan voor een schilderij dan is er een aanbetaling van 25 euro. Zo kan ik de (kwalitatieve) canvas ervoor bekostigen en beginnen aan het werk, bovendien weet ik dan, dat ik het werk niet voor niets doe. Is het schilderij af en volledig betaald? Dan wordt deze opgehaald of anders verzonden in een speciale schilderij doos. Mocht je het schilderij niet kunnen ophalen, dan is verzenden geen probleem. De verzendkosten gaan dan naar de koper. Foto’s van het process etc. krijgt u toegestuurd, zo weet u dat ik er daadwerkelijk mee aan de slag ga. Wijzigingen van het schilderij (zodra deze af is) zijn niet mogelijk.

Kosten voor een schilderij zijn in overleg zijn afhankelijk van het formaat en de tijd die ik eraan spendeer. Zo kun je voordelig een schilderij aanvragen voor thuis of als cadeau voor een geliefde. Let wel op; uiteraard kan en mag ik een aanvraag afwijzen hetzij door tijd gebrek of anders.

Zoals eerder vermeld zal ik per maand 1 schilderij aanvraag hanteren. En deze zal ik dus per maand inplannen. Vanaf Maart 2024 gaat het in

Een commissie schilderij aanvragen? Of heb je andere vragen hierover? Stuur gerust een e-mail via

rachschat@hotmail.com

In deze mail komen dan jouw gegevens te staan (naam, adres en telefoon nummer), en hierbij de aanvraag voor welk dier/vis/insect etc. je graag zou willen op canvas. Eventueel voorbeelden van het dier/andere. Vanuit hier zullen we samen verder kijken naar de mogelijkheden en wensen.

Graag tot horens, Rachel.