Wat doe ik? Ik ben een Designer. Ik creëer een imago doormiddel van mijn werk. 
Met ieder product of dienst, begin ik eerst met een Concept: Welke boodschap wil je laten overbrengen naar de consument? Waar sta jij voor? Op deze manier creëer ik een gericht doel voor ogen. Een richting waar u graag heen wilt. Daarbij breng ik mijn oog voor detail aan te pas, voor een professionele look. En op deze manier aantrekkelijk te laten ogen voor de consument.
Het komt er op neer dat het om KLEUR, DETAIL en COMPOSITIE gaat. Deze kenmerken komen altijd terug in ieder product, of dit nou om Kunst draait, Interieur of Grafisch Vormgeven.  En door gebruik te maken van mixed media komt er altijd een uniek product uit de bus. Denk aan fotografie, schilderen, sieraden maken en meer. Ik kan niet zonder creativiteit! Zo zijn er ook talloze mogelijkheden. 
DIENSTEN-SERVICE
– Werk/Advies op maat
– Grafisch Vormgeven
– Interieur Styling
– Workshop
– Samenwerking
rachelschat.nl is een kleinschalige onderneming.
Mocht u interesse hebben in één of meerdere van de bovengenoemde diensten, of gewoon eens vrijblijvend gedachten willen uitwisselen.
Neem dan contact op met Rachel Schat via de contact formulier. Of stuur direct een e-mail naar rachschat@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rachel heeft voor Off Road Solutions een hele mooie flyer ontwikkeld. Wat mij hierbij opviel was dat Rachel actief met mij meedacht, zelf suggesties deed en mijn ideeën in een krachtige boodschap wist te transformeren. Een aanrader voor iedereen!
– Martijn Koppejan, Off Road Solutions

 

Rachel Schat is heel creatief en inventief. Ze houdt ervan om nieuwe technieken te ontdekken en ze is niet bang om ‘outside the box’ te denken.
– Yvon Vuijk

 

Het was een goede samenwerking.  Super fijn om zeer snel op 1 lijn te zitten. Geweldig om een ruw idee vertaald te zien in een professioneel ontwerp.
– Chantal, Crystal Child

 

Heel leuk om je artikel te lezen! Ik wil je ontzettend bedanken voor een fijne samenwerking en je veel succes wensen met je blog.
– Linda, Foto Fabriek